Trabzonsporlu çocuk Erdoğan'dan kupayı istedi!

Makam aracına binmek yerine yürüyerek vatandaşların yanına gelen Erdoğan, kendisine dokunmak isteyenlerle tokalaştı. Bu sırada bir vatandaş, Erdoğan'dan bir isteği olduğunu söyleyerek yanına yaklaşmak istedi. Erdoğan, vatandaşı yanına çağırdı. BAŞBAKAN İL

Trabzonsporlu çocuk  Erdoğan'dan kupayı istedi!
Makam aracına binmek yerine yürüyerek vatandaşların yanına gelen Erdoğan, kendisine dokunmak isteyenlerle tokalaştı. Bu sırada bir vatandaş, Erdoğan'dan bir isteği olduğunu söyleyerek yanına yaklaşmak istedi. Erdoğan, vatandaşı yanına çağırdı.
 
BAŞBAKAN İLE VATANDAŞIN SİT TARTIŞMASI
 
Riva'da 20 yıldır yaşadığını, ancak inşaat yapamadığını söyleyen köylü, Erdoğan'dan inşaat ruhsatı istedi. Bölgenin SİT alanı olduğunu hatırlatan Başbakan ise Bak, yeşilin içine ev kondurmuş, kentsel dönüşüm diyoruz. 'Biz çözeceğiz' diyoruz ama siz bizim çözümümüze evet demiyorsunuz diyerek sitemde bulundu. Yakında bulunan yüksek bir binayı vatandaşa gösteren Başbakan, Bak, şuraya bak. Kendinize göre yapmak istiyorsunuz. Şuraya bak, 5 katlı bina. Şu ormanın içinde 5 kat bina olur mu diye sordu.
 
BAŞBAKAN'DAN KUPA İSTEDİ
 
Kalabalık içinden, üzerinde Trabzonspor forması bulunan bir çocuk da Başbakan'a Kupamızı istiyoruz diye seslendi. Erdoğan, Kimin diye sorunca, çocuk Trabzon'un dedi. Erdoğan, çocuğa gülümseyerek bakmakla yetindi.
 
GÜNEŞ GÖZLÜKLERİNİ İSTEDİ, ALTIN ROZETLE YETİNDİ
 
Bir genç kız da, Başbakan'ın yanına yaklaşarak, güneş gözlüklerini istedi. Genç kıza gözlük yerine yakasındaki Türk Bayrağı rozetini veren Erdoğan, genç kızdan altından yapılmış bu rozeti bozdurmamasını, ceyizi için saklamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler