Trabzonspor'la ilk idmana çıktı

Trabzonspor Basketbol takımının yeniden anlaşma sağladığı Amerikalı oyuncu Jerome Jerry Randle, dün Trabzon’a geldi ve bu sabah takımı ile ilk antrenmanına katıldı.Geçtiğimiz sezon takımda oynadığı 16 maçta toplamda 228 sayı, 27 ribaund, 80 de asistlik bi

Trabzonspor'la ilk idmana çıktı

Trabzonspor Basketbol takımının yeniden anlaşma sağladığı Amerikalı oyuncu Jerome Jerry Randle, dün Trabzon’a geldi ve bu sabah takımı ile ilk antrenmanına katıldı.

Geçtiğimiz sezon takımda oynadığı 16 maçta toplamda 228 sayı, 27 ribaund, 80 de asistlik bir performans ortaya koyan ve yeni sezonda da kadroda yer alan Amerikalı oyuncu Jerome Jerry Randle, dün Trabzon’a geldi ve bu sabah takımla ilk antrenmanına çıktı. Jerome Randle, bu sezon çok zorlu bir lig mücadelesi yaşanacağını belirterek, “Kulübümüzle yeniden anlaşma sağladığımız için çok mutluyum. Burası benim evim. Oldukça da güçlü bir kadromuz var ve özellikle ligde istediklerimizi yapacak güçteyiz. 3 kulvarda da başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor