Trabzonspor'dayken nerelerdeydin Volkan?

Bursaspor'da geçtiğimiz yıllarda yaşadığı patlama ile önemli kulüplerin dikkatini çeken Volkan Şen, Trabzonspor'un yolunu tutmuştu.Trabzonspor'da düşüşe geçen yıldız oyuncu, kariyerinin en kötü dönemini yaşamış ve bekleneni verememişti. Bu düşüşün ardında

Trabzonspor'dayken nerelerdeydin Volkan?
Bursaspor'da geçtiğimiz yıllarda yaşadığı patlama ile önemli kulüplerin dikkatini çeken Volkan Şen, Trabzonspor'un yolunu tutmuştu.Trabzonspor'da düşüşe geçen yıldız oyuncu, kariyerinin en kötü dönemini yaşamış ve bekleneni verememişti.
 
Bu düşüşün ardından yeniden Bursaspor'un yolunu tutan Volkan Şen, adeta ikinci baharını yaşıyor. Sezon başından bu yana etkili bir futbol ortaya koyan kanat oyuncusu, bugün oynanan Mersin İdman Yurdu maçında yaptığı asistle, bu sezonki 8. asistine imza attı ve zirveye yerleşti. Asist krallığı yarışında Volkan Şen'i 7'şer asistle Cicinho ve Eren Albayrak takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler