Trabzonspor'dan transfer

Trabzonspor şikeden ve çalınan kupadan dem vururken Trabzonspor İstanbul yöneticisi Erol Ağaoğlu İstanbul 1. Bölge Ak Parti aday adayı oldu.Trabzonspor’da yönetime seçildiği ilk günden beri her fırsatta çalınan kupa ve şike söylemlerinde bulunan Bordo-Mav

Trabzonspor'dan transfer

Trabzonspor şikeden ve çalınan kupadan dem vururken Trabzonspor İstanbul yöneticisi Erol Ağaoğlu İstanbul 1. Bölge Ak Parti aday adayı oldu.

Trabzonspor’da yönetime seçildiği ilk günden beri her fırsatta çalınan kupa ve şike söylemlerinde bulunan Bordo-Mavili yönetimin İstanbul kanadı yöneticisi Erol Ağaoğlu İstanbul 1. Bölge Ak Parti Aday Adayı oldu.

Kupanın kimde olduğu Trabzonspor taraftarlarınca bilinirken böyle bir süreçte siyaset ve sporun iç içe bulunmaması gerektiği her fırsatta belirtilirken Trabzonspor yöneticisinin böyle bir karar alması kafaları karıştırdı.

Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sezon başında  Bosingwa ve Malauda’nın imza töreninde yaptığı konuşmada herkesi  şok etmiş Ak Partiye oy vermeyen vatan hainidir kelimesini kullanmıştı. İstanbul  Kazlıçeşme’de seçim otobüsünün üzerine çıkıp konuşma yapması bir kulüp başkanına yakıştırılamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor