Trabzonspor'dan şaşırtan yükseliş

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve son 4 maçta galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor borsada tam tersi bir performans sergiliyor.   Nisan ayında dört büyüklerin Borsa İstanbul'daki hisselerine bakıldığında en çok kazandıran yüzde 47,7 ile Trabzonspor o

Trabzonspor'dan şaşırtan yükseliş
Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve son 4 maçta galibiyet yüzü görmeyen Trabzonspor borsada tam tersi bir performans sergiliyor.
 
Nisan ayında dört büyüklerin Borsa İstanbul'daki hisselerine bakıldığında en çok kazandıran yüzde 47,7 ile Trabzonspor oldu. Ligde tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan bordo mavililer borsada ise rakiplerine fark attı.
 
GALATASARAY YÜZDE 19,5 KAZANDI
 
Bu yıl hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın hisseleri de yüzde 19,5 kazandırdı. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hisseleri ise Nisan'da en az kazandıranlar oldu. Fenerbahçe yatırımcısına yüzde 5,4, Beşiktaş yüzde 2,4 kazandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor