Trabzonspor'dan o isme suç duyurusu

Trabzonspor Kulübü, Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Piyasa Gözetim ve Denetim Dairesi Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na Recep Bakırtaş hakkında suç duyurusunda bulundu.Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübüm

Trabzonspor'dan o isme suç duyurusu

Trabzonspor Kulübü, Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Piyasa Gözetim ve Denetim Dairesi Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na Recep Bakırtaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz tarafından Recep Bakırtaş hakkında, T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu Piyasa Gözetim ve Denetim Dairesi Başkanlığı’na ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na ayrı ayrı suç duyurularında bulunulmuştur. Kulübümüzce yapılan suç duyurularında özetle; ’Devam eden bir yargılamanın olmasına rağmen, Recep Bakırtaş'ın keşide edip kurumlara göndermiş olduğu ihtarnamede yer alan yanıltıcı ve yanlış bilgiler, hisse senetleri borsada işlem gören şirketimizin hisse senetlerinin değerinin düşmesine, kulübün ve şirketin ihtarname gönderilen kurumlar ve tüm kamuoyu ve medya nezdinde itibarının zedelenmesine, gerek taraftarların gerekse de kamuoyunun yanlış yönlendirilerek kulübün saygınlığının rencide edilmesine yol açmış olup, Sermaye Piyasası Kanununun ve Türk Ceza Kanununun ilgili maddeleri uyarınca cezalandırılması talep edilmiştir’ ifadelerine yer verilmiştir. Ayrıca yine söz konusu üye hakkında maddi ve manevi tazminat davaları da açılacağı hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor