Trabzonspor'da yıldız isimle yollar ayrıldı!

Trabzonspor'da Cezayirli oyuncu Carl Medyani ile yollar ayrıldı. Bordo mavili kulüpten yapılşan açıklamada "Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma

Trabzonspor'da yıldız isimle yollar ayrıldı!

Trabzonspor'da Cezayirli oyuncu Carl Medyani ile yollar ayrıldı.

Bordo mavili kulüpten yapılşan açıklamada "Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır." ifadelerine yerverildi.

MEDJANİ'NİN KARİYERİ!

Futbol'a Saint-Étienne'in altyapısında başlayan oyuncu 2003-2006 arasında Liverpool'da görev almıştır ama forma şansı bulamamıştır. 2004-2005 arasında Lorient'de kiralık olarak görev yapan oyuncu ertesi sezonda ise Metz'de kiralık olarak forma giydi. 2006-2008 arasında ise Lorient'e transfer olan oyuncu 2007-2008'de Ajaccio'da kiralık olarak forma giydi. Burada gösterdiği performans ve etkili oyun ile Ajaccio tarafından bonservsi satın alındı. 2013'te Monaco'ya transfer olan oyuncu 2013-14 sezonunda Yunan takımlarından Olympiacos'da ve 2014'te ise Valenciennes'de kiralık olarak forma giymiştir. 2014-2015 sezonundan itibaren Türkiye takımlarından Trabzonspor'da forma giymesi için girişimler başlatılmış ve oyuncu KAP'a bildirilmiştir ve artık resmi olarak Trabzonspor'un oyuncusu olmuştur. Trabzonspor ile ilk resmi maçı olan Rostov maçında gol atarak ilk resmi golünü 21 Ağustos 2014'te kaydetmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor