Trabzonspor’da yarım kadro sıkıntısı

Ligde son 3 maçından da mağlubiyetle ayrılan takımının yeniden toparlanması için liglere milli için ara verilmesini fırsat bilen Trabzonspor teknik direktör Şota Arveladze, bu defa da yarım kadro olmanın sıkıntısını yaşadı.   TAKIMIN YARISI YOK   Sakat ve

Trabzonspor’da yarım kadro sıkıntısı
Ligde son 3 maçından da mağlubiyetle ayrılan takımının yeniden toparlanması için liglere milli için ara verilmesini fırsat bilen Trabzonspor teknik direktör Şota Arveladze, bu defa da yarım kadro olmanın sıkıntısını yaşadı.
 
TAKIMIN YARISI YOK
 
Sakat ve milli oyuncuların fazlalığı nedeniyle U21 takımından 6 oyuncuyu çalışmalara davet eden Şota Arveladze, oyun düzeninde yapmayı düşündüğü değişikliklerin taktik çalışmasını da tam anlamıyla gerçekleştiremiyor. Kadrosunda 26 oyuncu bulunduran bordo mavili takımın bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı çalışmaya tam 13 futbolcu çeşitli nedenlerle katılamadı. 
 
Milli takımlarda bulunan Okay, Uğurcan, Erkan, Constant, Mbia, Cavanda, Esteban Alvarado ve Medjani, sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Mehmet Ekici ve Alper Uludağ, sakatlığını atlatamayan Bosingwa, izinli olan N’Doye ve Sefa Yılmaz, antrenmanda yer almadı.
 
DAYANIKLILIK ÇALIŞMASI
 
Oyuncularına önce yarım saatlik kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptıran Şota Arveladze, daha sonra yarı sahada taktik antrenman gerçekleştirdi. Zaman zaman yoğun yağmur altında gerçekleştirilen çalışmada Gürcü teknik adam, özellikle taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler