Trabzonspor'da Yanal sesleri

Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun hazırlıklarını sürdürürken yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Bu noktada son günlerde adı en çok geçen isim daha önec bordo mavili ekipte iki kez çalışan Ersun Yanal oldu.   Yanal konusunda en çarpı

Trabzonspor'da Yanal sesleri
Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun hazırlıklarını sürdürürken yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Bu noktada son günlerde adı en çok geçen isim daha önec bordo mavili ekipte iki kez çalışan Ersun Yanal oldu.
 
Yanal konusunda en çarpıcı iddia ise Fotomaç'tan geldi. Gazetenin iddiasına göre Başkan Muharrem Usta ile yardımcısı Nevzat Aydın bu hafta Yanal'la İstanbul'da bir araya gelecek ve çalışma koşullarıyla ilgili tüm detayları masaya yatıracak. Daha önce de birkaç kez görüşen ve prensipte el sıkışan taraflar olayı somut bir hale getirecek. Başkan Usta'nın Yanal'a kurulacak kadro ile ilgili bilgiler vereceği vurgulandı.
 
YABANCI HOCA İDDİASI
 
Yanal iddiaları yüksek sesle konuşulmaya devam ederken bir başka gazete Fanatik'te ise bu iddianın tam tersi yer aldı.
 
Gazetedeki habere göre; Yanal ismine Trabzon'da hem camia içinde hem de yönetim içerisinde bazı isimler muhalefet oluyor. Eğer Yanal isminde muhalefetin istediği olursa gündeme bu kez kariyerli bir yabancı hoca gelecek. Bu noktada hedef ise Juan De Ramos.
ramos.jpg
 
Trabzonsporlu taraftarlar bu iddialar arasında kalırken yönetimin en fazla 1.5 ay içerisinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor