Trabzonspor'da Yanal rahatsızlığı

Trabzonspor'da içten içe teknik direktör Ersun Yanal rahatsızlığı yaşanıyor.Gaziantepspor karşısında takımın ortaya koyduğu performans ve alınan sonuç sonrası yönetim içinde bazı isimler Yanal'a takım üzerinden mesaj yollarken, başkan İbrahim Hacıosmanoğl

Trabzonspor'da Yanal rahatsızlığı

Trabzonspor'da içten içe teknik direktör Ersun Yanal rahatsızlığı yaşanıyor.

Gaziantepspor karşısında takımın ortaya koyduğu performans ve alınan sonuç sonrası yönetim içinde bazı isimler Yanal'a takım üzerinden mesaj yollarken, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise son yaşanan gelişmeler üzerine sessizliğini koruyor.

Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından saman altı olan bazı sorunlar da ön plana çıkmaya başladı.

Bordo-mavili kulüpte içten içe yaşanan Ersun Yanal tartışmasına rağmen yönetim bugüne kadar tecrübeli ismi medya önünde tartışmazken, deplasmanda oynanan maçın ardından başkan yardımcısı Ali Uzunay'ın takım üzerinden Ersun Yanal'a mesaj göndermesi takım içindeki sorunların su yüzüne çıkmasına neden oldu.

Sezon başından beri teknik heyet, futbolcular ve yönetim arasında köprü kuracak kuramsal bir yapı oluşturamamanın sıkıntısını yaşayan bordo-mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal ile de benzer bir sorun yaşıyor. Bu alanda birçok argümanı deneyen yönetim bunda başaralı olamazken, kendi çalışma alanıyla ilgili konulara müdahale edilmesini istemeyen Ersun Yanal'ın, yetki alanıyla ilgili bölümlere tam anlamıyla hakim olmak istemesi yönetim ile zaman zaman yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşanmasında neden oldu.

Son menajerlik olayında yaşanan gelişmelerde net bir tavır ortaya koyaran Yanal'ın bu çıkışının bazı isimleri de rahatsız ettiği biliniyor. Constant olayının yanı sıra takım içinde yaşanan sızmalara karşı rahatsızlığı bilinen Yanal'ın son çıkışı da bazı dengelerin değişmesine neden oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, sık sık şehir dışına çıkması ise yönetimin yanı sıra bazı kesimlerin de dikkatini çekiyor. Yanal'ın, tüm motivasyonunu takıma veremediği şeklinde yapılan yorumlar ağırlık kazanırken, bu durum yönetim ile Yanal arasında soğuk rüzgarların esmesine neden oluyor.

Öte yandan yarın Trabzon'a gelmesi beklenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun önce yönetici arkadaşları ile ardından Teknik Direktör Ersun Yanal'la kritik bir görüşme yapması bekleniyor.

Dakika dakika neler oluyor? Öğrenmek için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler