Trabzonspor’da ‘usulsüz üyelik’ tartışması başladı

Haber61/spor servisiBir ara Karadeniz Gazetesi’nde yazan daha sonra facebook adresinden yazı ve yorumlarını paylaşan Sadri Şener döneminin as başkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, Taka’da yine gündeme ilişkin ilginç bir yazısı yayınlandı. Yazısında Trab

Trabzonspor’da ‘usulsüz üyelik’ tartışması başladı

Haber61/spor servisi

Bir ara Karadeniz Gazetesi’nde yazan daha sonra facebook adresinden yazı ve yorumlarını paylaşan Sadri Şener döneminin as başkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, Taka’da yine gündeme ilişkin ilginç bir yazısı yayınlandı. Yazısında Trabzonspor yönetimine ‘üyeliklerle’ ilgili uyarıda bulunan Hacısalihoğlu, usulsüz üye yaparsanız yasa ve yönetmeliklere uymuyor diye tepki gösterdiğiniz TFF’den farkınız kalmaz imasında bulunuyor.

İşte o ‘Cingözlük ve Bölücülük’ başlıklı yazısı;

Trabzonspor Kulübü Derneği Tüzüğü’ne göre kulübün yeni üye sayısı, mevcut üye sayısının yüzde 5’inden fazla olamaz.

Yani bu rakam 1105…

Buna rağmen Yönetim Kurulu 1950 civarında üyelik müracaatını Sicil Kurulu’na gönderdi. Sicil Kurulu da tüm müracaatları kayda alıp, tekrar yönetime sevk etti. Peki şimdi ne olacak? Bunu bilen yok!

Şimdi; “Divan Kurulu zaten münfesih, Yönetim Kurulu görev süresi dolmasına rağmen kongreye gitmeyen, yani hayati faaliyetleri yasal olmayan bir kurumda üyelik kaydı hiç tüzüğe uygun yapılır mı, bunu nasıl beklersiniz?” diyebilirsiniz..

İşte burada yerden göğe kadar haklısınız. Fakat bu şartlarda mahkeme kararlarına, Yargıtay onamasına, UEFA ve CAS gerçeklerine uymayan bir Futbol Federasyonu’nu bizler nasıl olur da kanunları yok saymakla eleştirebiliriz ki?

Hadi bunu da siz söyleyin…

Bence mi? Bence bunun adı, ‘Cingözlük’, tenkit etmek ise, ‘bölücülük’..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor