Trabzonspor’da transfer yasağının perde arkası

Trabzonspor Medical Park’a Basketbol Federasyonu tarafından gelen transfer yasağının perde arkası ortaya çıktı.Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak ve Euro Cup’ta yeni başarılara imza atmak isteyen Trabzonspor Medical Park Basketbol takımına Basketbol Fed

Trabzonspor’da transfer yasağının perde arkası

Trabzonspor Medical Park’a Basketbol Federasyonu tarafından gelen transfer yasağının perde arkası ortaya çıktı.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak ve Euro Cup’ta yeni başarılara imza atmak isteyen Trabzonspor Medical Park Basketbol takımına Basketbol Federasyonu tarafından konulan transfer yasağının Tutku Açık’a yapılmayan ödemelerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrası Tutku Açık’ın Trabzonspor Medical Park tarafından sözleşmesi fesh edilmişti.

Haber 61.Net Spor servisine açıklamalarda bulunan Tutku Açık, Türkiye Basketbol  Federasyonuna parasını alamadığı gerekçesiyle başvuruda bulunduğunu belirterek, "Basketbol Federasyonu daha önce de benimle ilgili Trabzonspor Medical Park’a  transfer yasağı koymuştu. Buna rağmen geçen zaman içinde bana herhangi bir ödeme yapılmadı. Trabzonspor Basketbol Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu beyle bir kez görüştük ve bir sonuç alamadık" dedi.

Trabzonspor’dan net alacağı rakamı bilmediğini ifade eden Açık, "şuanda konu ile avukatım ilgileniyor. Konunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler