Trabzonspor'da transfer neden gecikti?

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Hollanda kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hurma şöyle konuştu: “Trabzonspor kurulduğu günden beri şampiyon olmak için yarışan bir kulüptür. Bu yarışın içinde yer alan, Türk futboluna renk kat

Trabzonspor'da transfer neden gecikti?
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Hollanda kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Hurma şöyle konuştu: “Trabzonspor kurulduğu günden beri şampiyon olmak için yarışan bir kulüptür. Bu yarışın içinde yer alan, Türk futboluna renk katan bir kulüp. Biz de bu ruhu biliyoruz. Geçmişimizde neler yapıldığını biliyoruz. Taraftarlarımızın da gelecekte bizden neler beklediğini biliyoruz. Öncelikle bu ruhu buraya gelen futbolcularımıza anlatmamız gerekiyor. Trabzonspor büyük bir kulüptür, insanların beklentileri bunlardır diye. Bu sezon için bundan farklı bir beklenti içinde olmamız mümkün değildir.
 
Transfer aslında çok kolay yapılan bir şeydir. İnsanların istediği parayı verirsiniz veya önerilen bir oyuncuyu alırsınız ve transfer hemen biter. Ancak biz kendi koşullarımızda, kendi istediğimiz oyuncuları almak istiyoruz. Tabi ki bu bir süreç alacaktır mutlaka. Süreç alması takımımızı olumsuz etkileyebilir ama bunun için şuanda yapacak bir şey yok. Sonuçta bir geçmiş üzerine oturuyoruz, onu da inkar etmemiz söz konusu değil. Kampa oyuncu katılabilir. Bizim yeterince oyuncumuz var. Bizi bir adım öne taşıyacak oyuncular arıyoruz.
 
Ersun hoca ülkenin değerli teknik direktörlerinden. Onun bize bıraktığı bilgilerin tamamımı ben de dahil herkes kullanmalı. Kamp programını da aynen kullanıyoruz. İkinci kamp programı için henüz karar vermedik. Oluşacak koşulları bekleyerek karar vereceğiz.
 
Şota hoca iyi bir insan. Ben de iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. İyi insanlar bir arada olduğu zaman mutlaka iyi işler ortaya çıkar. Şota hoca hepinizin çok sevdiği bir isim. Trabzonspor camiasının içine 19 yaşında girdi. O günden beri kendisini tanıyorum. Çizgisini, karakterini ve kalitesini hiç bozmadan sürekli yükselten bir teknik adam. Avrupa’nın en önemli teknik adamlarından bir tanesi olacağını ve dünyanın büyük takımlarının onu takip ettiğini biliyorum.  İnşallah bizi de amacımıza ulaştıracaktır. Ayrıca kişiler iyi niyetliyse aralarında bilgi alış verişi olur ama anlaşmazlık olmaz.
 
Bu kadar kalabalık bir kadroyla çalışmak uygun değil ama yeni bir teknik kadro geldi ve buraya transfer edilen oyuncuların tamamı değerli. Çok önemli oyunculara çok önemli paralar ödendi. Bu oyuncuların tamamı burada. Kulübümüzün maddi ve manevi zarar görmesini engellemek için yeni teknik kadromuzun tüm oyuncuları görmesini istedik. Profesyoneller için koşullar önemli değildir. Koşullara uyum sağlamak önemlidir. Biz o koşullarda kendimiz için en doğru ve en iyi olanı çıkarmayı biliyoruz. Bu kadar kalabalık olmamız zamanımızı alacak ama sorun olmayacak.
 
Bir çok oyuncumuza teklif var ancak şuana kadar gelen teklifler bizim arzu ettiğimiz koşullarda değil.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler