Trabzonspor'da tatlı rekabet!

Avusturya'da yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da kaleciler arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, antrenmanlardaki performansı ile yine Trabzonspor kalesinin değişmez ismi olacağa benziyor. Ama b

Trabzonspor'da tatlı rekabet!

Avusturya'da yaptığı kampla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da kaleciler arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.

Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, antrenmanlardaki performansı ile yine Trabzonspor kalesinin değişmez ismi olacağa benziyor. Ama bordo mavililerle iki isim varki onlarda çalışmaları ile Onur'dan aşağıya kalmıyor.

Zeki Ayvaz'ın kamp kadrosuna dahil edilmemesi ile kendilerine forma şansı doğan Fatih Öztürk ve İbrahim Demir, kaptan Onur'un yaşayabileceği olumsuz durumlarda kaleyi devralmak için kendilerini hazır tutmaya çalışıyorlar. Böyle bir durum yaşanması halinde ise Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in kaleyi hangisine vereceği ise merak konusu.

 

esas.20140720114442.20140721110043.20140722123624.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler