Trabzonspor'da şok gelişme!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor'da Gaziantepspor ile 4-4 berabere kalınan maçın faturası Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'ya kesildi.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic Gaziantepspor karşısında oynanan futbolun faturasını iki oyuncuya keserek Mustafa Yu

Trabzonspor'da şok gelişme!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor'da Gaziantepspor ile 4-4 berabere kalınan maçın faturası Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'ya kesildi.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic Gaziantepspor karşısında oynanan futbolun faturasını iki oyuncuya keserek Mustafa Yumlu ve Zeki Yavu'yu kadro dışı bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan maçı izleyen Hacıosmanoğlu'nun karşılaşmanın hemen ardından teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı istediği ve bu toplantıda takımın durumu ve yaşanan sorunlarla ilgili detaylı rapor alacağı gelenbilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler