Trabzonspor'da revizyon kapıda!

Trabzonspor'da Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında 5-1 kazanan kadroyu bozmadan Gaziantepspor maçına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal , oyuncuların isteksizliği karşısında adeta şaşkına döndü.Kazanma arzusundan böylesine uzak bir futbol beklemediğini dile

Trabzonspor'da revizyon kapıda!

Trabzonspor'da Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında 5-1 kazanan kadroyu bozmadan Gaziantepspor maçına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal , oyuncuların isteksizliği karşısında adeta şaşkına döndü.

Kazanma arzusundan böylesine uzak bir futbol beklemediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Gaziantepspor maçında kazanma arzusundaki eksikliği oturup oyuncularımızla tartışmamız gerekiyor. Onlarla iletişim halinde olup neler olup bittiğini öğrenmemiz gerek. Bakacağız ve öğreneceğiz. Oturup konuşacağız, olmuyorsa elimizdeki kadroda olabilecek oyuncuları değerlendirip önümüze bakacağız. Bundan sonraki dönemde de Trabzonspor bu tür maçları üst üste oynayan bir kadroyla çıkacak ve kadroda istikrarlı oynayacak futbolcularla devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler