Trabzonspor'da planlar suya düştü!

Trabzonspor’da ligdeki kötü gidişin ardından beklenen oldu ve teknik direktör Mustafa Akçay istifa etti.Akçay’ın istifa etmesinin ardından Bodro mavili yönetim hızlı bir şekilde teknik direktör  arayışına başladı. Yöenetimin çalışması çerçevesinde bir çok

Trabzonspor'da planlar suya düştü!

Trabzonspor’da ligdeki kötü gidişin ardından beklenen oldu ve teknik direktör Mustafa Akçay istifa etti.

Akçay’ın istifa etmesinin ardından Bodro mavili yönetim hızlı bir şekilde teknik direktör  arayışına başladı. Yöenetimin çalışması çerçevesinde bir çok altrenatif isim ortaya çıktı ancak görüşülen isimlerden sonuç alınamadı.

İlk aşamada düşünülen yardımcı antrenör Hami Mandıralı’nın Akçay’uın yerine getirilme planı Mandıralı’nın belge eksikliğine takıldı.

Teknik direktörlük için ilk ortaya atılan isimlerden biri de Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Vahid Halilodzic oldu. Ancak Halilodzic’in Cezayir Milli takımıyla Dünya Kupası’nda mücadele edecek olması bu ihtimali zayıflattı

Akçay’ın yerine getirmek için görüştüğü isim ise Ertuğrul Sağlam oldu. Uzun süre görüşülen genç teknik adam Eskişehirspor’un ligdeki konumu itibariyle sezon sonundan önce bu teklifi kabul edemeyeceğini bordo mavili yöneticilere bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor