Trabzonspor'da Ömer Demir'de istifa etti

 Trabzonspor Yöneticisi Ömer demir istifa kararı aldı.Demir istifa mektubunu bir iki gün içersinde kulübe gönderecekTFF Genel Kurulu Trabzonspor kulübünü karıştırdı. Yönetici Köksal Sadıklar,Ahmet Emre Turan ‘dan sonra Yönetici Ömer Demir’de istifasını ku

Trabzonspor'da Ömer Demir'de istifa etti

 Trabzonspor Yöneticisi Ömer demir istifa kararı aldı.Demir istifa mektubunu bir iki gün içersinde kulübe gönderecek

TFF Genel Kurulu Trabzonspor kulübünü karıştırdı. Yönetici Köksal Sadıklar,Ahmet Emre Turan ‘dan sonra Yönetici Ömer Demir’de istifasını kulübe göndermeye hazırlanıyor.

Yönetici Demir haber61 net’e yaptığı açıklamada istifa ettiğini belirterek” İstifa etmek için kesin kararımı verdim. Trabzonspor’un çıkarlarından uzaklaşırsak benim için Trabzonspor yöneticiliği biter. Yönetim olarak Trabzonspor’un savunduğumuz değerlerinden yönetim olarak uzaklaşmaya başladık.

Bizim için önemli olan değerlerden biri de Adalet ve Kupamızın alınmasıydı. Şuan için kupanın alınmasından uzaklaştığımızı düşünüyorum.Bazı şahıslarla birliktelik söz konusu olmamalı.Benim için Trabzonspor önemli. Trabzonspor’un menfaatlerinin korunmadığı yerde bende durmam.

Bir iki gün içinde yönetime istifamı bildireceğim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor