Trabzonspor'da Kongre Kaçınılmaz oldu

Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet camiada şok etkisi yaratırken, bir şok haberde Başkan Şener’den geldi.Manisa’da oynanan karşılaşma sonrasında taraftarla karşı karşıya gelen Başkan Şener “Her an İstifa edebilirim” mesajı verdi.Trabzonspor

Trabzonspor'da Kongre Kaçınılmaz oldu

Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet camiada şok etkisi yaratırken, bir şok haberde Başkan Şener’den geldi.

Manisa’da oynanan karşılaşma sonrasında taraftarla karşı karşıya gelen Başkan Şener “Her an İstifa edebilirim” mesajı verdi.

Trabzonspor’un içinde bulunduğu kritik süreçten bir türlü çıkamaması ve Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın’da geldiği günden itibaren kulübün mihenk taşlarıyla oynaması Trabzonspor’u tam bir kaosun içerisine soktu.

MAYIS AYINDA KONGRE KAÇINILMAZ OLDU

Trabzonspor’da Akhisar Belediye karşılaşması sonrasında yaşanan bu kaosun ardından Mayıs ayında yapılacak bir kongrenin kaçınılmaz olduğu ve başkan Şener’in de Mayıs Ayına kadar bu kritik süreçte görevinin başında kalması gerektiği görüşü ise camiada hakim.

Şener’in bu kritik süreçte takımı başkansız bırakmaması gerektiği savunulurken, daha önceden alındığı fakat takım üzerinde olumsuz hava yaratır düşüncesiyle bir türlü açıklanmayan Mayıs Ayı Olağan üstü kongresinin bir an önce kamuoyuna duyurulması gerekliliği de  savunuluyor.

Mayıs ayında yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’un kamuoyuna açıklanmasının takım ve yönetim üzerindeki baskıyı azaltacağı ve Trabzonspor’un bu kritik süreçten çıkışını kolaylaştıracağı da camianın önde gelenleri tarafından savunuluyor.

Kafkas Yeni Yönetimin önünü açmalı Safya 2'de

Kafkas Yeni Yönetimin önünü açmalı

Şenol Güneş’in Elazığspor karşısında alınan yenilginin ardından istifa etmesi sonucu saatler sonra, daha önceden planlanmış bir operasyonla Trabzonspor’un başına getirilen Tolunay Kafkas’ın ligler bitiminde nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.

Trabzonspor’a Güneş’in istifasından Aylar önce gelme hazırlıkları yapan ve istifanın ardından hemen göreve gelen Kafkas  döneminde Trabzonspor 9 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Kafkas, attığı 9 gole karşılık kalesinde ise 12 gol gördü. Trabzonspor'u 24 puan ile 11. sırada alan Kafkas, söz konusu puanın üzerine 10 puan ekleyerek takımı 34 puana ulaştırdı ve küme hattı ile ardasında 3 puan bıraktı. Kafkas, döneminde Trabzonspor 10 puan toplarken, 17 puan kaybetti.

Mayıs Ayında Yapılacak olan Olağanüstü kongre sonrasında Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın da nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor..

Kafkas’ın etik olarak yeni yönetime İstifasını sunması ve yönetime tercih hakkını özgürce kullandırması gerektiği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor