Trabzonspor'da kimler gidecek kimler kalacak?

Trabzonspor'da göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan Ersun Yanal, Muharrem Usta'a raporunu verdi.  UEFA'nın verdiği talimatlara göre bir kadro kuracak olan Trabzonspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bonservisi olmayan ve düşük maliye

Trabzonspor'da kimler gidecek kimler kalacak?

Trabzonspor'da göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan Ersun Yanal, Muharrem Usta'a raporunu verdi. 

UEFA'nın verdiği talimatlara göre bir kadro kuracak olan Trabzonspor, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bonservisi olmayan ve düşük maliyetli oyuncular üzerinde yoğunlaşan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, takımda bulunan yabancı oyuncuların satışına ise izin verdi. 

Oscar Cardozo, Douglas, Bosingwa ve Cavanda'nın yanı sıra kiralık olarak başka takımlarda forma giyen N’Doye ve Yatabere’nin gönderilebileceğini yönetime ileten Yanal, Onur, Mehmet Ekici, Güray, Muhammet Demir, Okay, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara ve Erkan Zengin dışında bulunan diğer yerli oyuncuların da gönderilmesi noktasında düşüncesini Usta'ya iletti. Bordo-mavili kulübün başkanı ile aynı görüşte oldukları belirtilen tecrübeli teknik adamın alt yapıdan gelen bazı oyuncuların takımda kalmasını istediği, A Takım kadrosuna katılacak isimlerle ilgili de önümüzdeki günlerde karar vereceği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon bordo-mavili takıma 7-8 oyuncu transfer etmeyi planlarken istediği oyuncuların büyük bir çoğunluğu ise Türkiye'de forma giyiyor. Eren Derdiyok, Aatif Chahechouhe, Aminu Umar, Badou Ndiaye, Attamah, Scarione gibi isimlerden en az dördünün transfer edilmesini yönetime ileten deneyimli teknik adam yurt dışındaki oyuncularla ilgili de temaslarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor