Trabzonspor'da kavga itirafı

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, takımın gidişatı ve Mehmet Ekici- Erkan Zengin gerilimi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Zor bir dönemde göreve geldiklerini söyleyen Hurma, "Çok önemli yıldızlar transfer ettik. Aldığımız oyuncuların hepsi

Trabzonspor'da kavga itirafı
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, takımın gidişatı ve Mehmet Ekici- Erkan Zengin gerilimi hakkında önemli açıklamalar yaptı. Zor bir dönemde göreve geldiklerini söyleyen Hurma, "Çok önemli yıldızlar transfer ettik. Aldığımız oyuncuların hepsi ülkelerinin milli takımlarında oynuyor. Okay da bizim Milli Takımımıza seçildi. İlk 4 haftada başarılı sonuçlar aldık. Akhisar maçında hakem hatası nedeniyle puan kaybettik. Rakiplerimize hiç pozisyon vermeden yenilmek hiç kolay değil. Biz hakem hataları ile maçları kaybettik" dedi. Hurma yaşanan Mehmet Ekici-Erkan Zengin gerilimi ile ilgili olarak da şunları söyledi: 
 
"En az 300 kere yaşadım "
Yenildikten sonra soyunma odasında gerginlik olmazsa orada ruh yok demektir. Mehmet ile Erkan arasında bir gerginlik yaşandı evet ama ben 1000'e yakın maça çıktım ve bu tip olayları en az 300 kere yaşadım. Biz soyunma odasının gergin olmasını istiyoruz. Soft bir soyunma odası istemiyoruz. Ufak bir itiş kakış olmuştur. Ama bu çok abartılıyor. Takımda bir disiplinsizlik yok. O olay orada kaldı. Burası kreş değil, ana okulu değil. Kimsenin kulaklarından tutup da 'Barışın' demek durumunda değiliz. Sorunu ikisi kendi arasında çözmeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler