Trabzonspor'da kadroya giremediler orada coştular

Trabzonspor'un altyapı takımları haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.   U21 takımı Akhisar'ı 4-0 geçerken U19 takımı ise 8-1'lik farklı bir skorla Akhisar'ı mağlup etti.   TRABZONSPOR 4-0 AKHİSAR BELEDİYESPOR    U21 Ligi 3. Hafta maçında Akhisar'ı ağırl

Trabzonspor'da kadroya giremediler orada coştular
Trabzonspor'un altyapı takımları haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.
 
U21 takımı Akhisar'ı 4-0 geçerken U19 takımı ise 8-1'lik farklı bir skorla Akhisar'ı mağlup etti.
 
TRABZONSPOR 4-0 AKHİSAR BELEDİYESPOR 
 
U21 Ligi 3. Hafta maçında Akhisar'ı ağırlayan Trabzonspor U21 takımı  Sefa Yılmaz'ın 2, Deniz Yılmaz ve Muhammet Beşir'in birer golüyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. A takımın forvete N'doye takviyesini yapmasının ardından kendine U21 takımında şans bulan Deniz Yılmaz ve Sefa yılmaz iyi performanslarını attıkları gollerle süsledi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 7'ye yükseltti.
 
AKHİSAR BELEDİYESPOR 1-8 TRABZONSPOR
 
U19 Ligi'nin 3. hafta karşılaşmasında Trabzonspor Akhisar'a konuk oldu. Karşılaşma Trabzonspor'un 8-1 lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 9'a yükselterek liderliğe oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor