Trabzonspor'da isimler sır gibi saklanıyor

Gelecek sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Taraftarın kendilerine güvenmesini isteyen Aydın "Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım yaratacağız" dedi.   Ye

Trabzonspor'da isimler sır gibi saklanıyor
Gelecek sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Taraftarın kendilerine güvenmesini isteyen Aydın "Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım yaratacağız" dedi.
 
Yeni sezona yeni bir yapılanmayla başlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, mevcut kadrodan gönderecekleri futbolculara bağlı olarak transfer yapabileceklerini belirtirken şunları söyledi: "UEFA'dan gelen kısıtlamalar var. Transferler biraz zaman alabilir. Elimizdeki futbolcuları gönderebildiğimiz sürece yeni oyuncu alabiliyoruz. Yani yapacağımız transferler, elimizden oyuncu çıkarmamıza bağlı. Bu nedenle süreç normalden biraz daha fazla uzuyor. Mali açıdan da kulübümüzün ne durumda olduğu ortada. Bu açıdan da dikkatli davranıyoruz."
 
"İMZA ATILANA KADAR İSİMLER GİZLİ TUTULACAK"
 
Transfer çalışmalarının devam ettiğini, ancak imzalar atılana kadar isimleri gizli tutacaklarını ifade eden Nevzat Aydın, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Şu anda adını söyleyebileceğimiz bir oyuncu yok. Taraftarımız bize güvensin. Yıldız nitelikli oyuncular olacak mı şeklinde kimse yorumlamasın. Bu olaya nereden bakıldığına bağlı. Ancak birkaç bölge var ve buralara en doğru oyuncuları transfer edebilmek için çalışıyoruz. Bu bölgelere normalde harcadığımız rakamlardan daha fazla harcayabiliriz. O yönde de çalışmalarımız devam ediyor."
 
"SAHADA PES ETMEYEN BİR TAKIM OLACAK"
 
Trabzonspor'un adına yakışır, maçı son dakikaya kadar kovalayan, mücadeleyi bırakmayan bir takım yaratmaya çalıştıklarına dikkat çeken Nevzat Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın da oyun şablonu, zaten taraftarın görmek istediği bir sistem. Yeni sezonda daha çok rakip alanda oyunu kabul ettirmeyi seven, göze hoş gelen ve galibiyet için futbol oynayan bir takım sahada olacak. Amacımız böyle bir takım yaratmak."
 
"KALACAKLAR DA VAR, GİDECEKLER DE"
 
Sezonun sona ermesiyle birlikte kiralıktan dönen futbolcular konusuna da değinen Nevzat Aydın, "Kiralıktan dönen oyuncuların büyük bir kısmıyla yollarımızı ayıracağız. Ancak kadroda yer alacak oyuncular da olacak" diye konuştu.
 
"ZOR ZAMANDAN GEÇİYORUZ"
 
Zor bir süreçten geçtiklerini ve taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Nevzat Aydın, son olarak, "Trabzonspor'un tarihinde hiç olmadığı kadar zor bir zamandan geçiyoruz. Bu dönemde taraftarın desteği hiç olmadığı kadar önemli. Şimdi destek zamanı. Herkesi destek olmaya davet ediyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor