Trabzonspor'da hedef tamam!

Trabzonspor basketbol alt yapı sorumlusu Milan Kotarac, Yıldızlar Anadolu Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulundu.Yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılıp 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak turnuvayı kapatan bordo-mavililerin sorumlusu Kotarac açıkla

Trabzonspor'da hedef tamam!

Trabzonspor basketbol alt yapı sorumlusu Milan Kotarac, Yıldızlar Anadolu Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılıp 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak turnuvayı kapatan bordo-mavililerin sorumlusu Kotarac açıklamalarında şunları söyledi:

“İlk kez katıldığımız Anadolu Şampiyonası’nı, 2 galibiyet ve 2 yenilgi ile tamamlayarak şampiyonada 5. olduk. Amacımız, Anadolu Şampiyonası’na katılabilmekti. Bunu başardık ve sezon başında koyduğumuz hedefimizi de gerçekleştirmiş olduk. Takımımızdaki oyuncuların birçoğu ilk kez bir resmi maça çıktılar. Turnuvada 2001 doğumlu oyuncuyu kadrosunda bulunduran tek takım bizdik ve bu oyuncumuza maç başı yaklaşık 38 dakika süre verdik. Bunlar çok önemli ayrıntılardır. Şampiyonada oldukça iyi bir mücadele örneği ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu da beni çok mutlu etti. Artık önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için mücadele edeceğiz. Bu noktada, oyuncu taramalarımız da devam ediyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor