Trabzonspor'da hedef Mandıralı!

Trabzonspor'un 6 gün arayla Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 2 mağlubiyet, teknik direktör Hami Mandıralı ve boldo mavili futbolcuları, yönetimle birlikte hedef tahtasına oturttu.   MANDIRALI'DAN 3'TE SIFIR   Ziraat Türkiye Kupası'ndan 1 Şubat’ta sa

Trabzonspor'da hedef Mandıralı!
Trabzonspor'un 6 gün arayla Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 2 mağlubiyet, teknik direktör Hami Mandıralı ve boldo mavili futbolcuları, yönetimle birlikte hedef tahtasına oturttu.
 
MANDIRALI'DAN 3'TE SIFIR
 
Ziraat Türkiye Kupası'ndan 1 Şubat’ta sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek elenen Trabzonspor'un rakibine 6 gün sonra bu defa ligde de deplasmanda 2-1 mağlup olması, bordo mavili camiada tepkilere sebep oldu. Hami Mandıralı’nın takımın başında çıktığı 3'üncü maçtan da mağlubiyetle ayrılması da kendtisini eleştirilerin odağına taşıdı.
 
"HİÇ ÇALIŞMAMIŞLAR"
 
Futbolcu tercihleri nedeniyle eleştirilen Mandıralı’nın karşılaşmanın sonunda, "Bu takım sezon başında hiç çalışmamış. Biraz yüklendik, sakatlıklar, hastalıklar başladı” sözleriyle kendisinden önce görev yapan Şota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu’nu suçlaması da eleştiri konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor