Trabzonspor'da enkaz öde öde bitmiyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 2.5 yıllık başkanlığı döneminde yapılan hesapsız harcamaların faturası sanılandan da ağır oluyor. Öyleki her gün sabah kalktıklarında " Bugün acaba neyle karşılaşacağız" diye düşünen Başkan Muharrem Usta ve yönetim

Trabzonspor'da enkaz öde öde bitmiyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 2.5 yıllık başkanlığı döneminde yapılan hesapsız harcamaların faturası sanılandan da ağır oluyor. Öyleki her gün sabah kalktıklarında " Bugün acaba neyle karşılaşacağız" diye düşünen Başkan Muharrem Usta ve yönetimi son olarak sözleşmesi 2 Milyon Euro karşılığında feshedilen Kevin Constant'ın parası zamanında ödenmediği için 28 Milyon TL'lik fatura ile karşılaştı.

Bugüne kadar 65 Milyon TL'lik ödeme yaptıklarını söyleyen Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, başta Başkan Muharrem Utsa olmak üzere kendi işlerini ikinci , hatta üçüncü plana attıklarını belirtti. Büyükaydın " Kulübümüzü bir an önce ayağa kaldırmak ve Allah razı olsun dedirtip hayır duası almaktan başka düşüncemiz yok. Bunun için sabah akşam koşturuyoruz, İnşallah bunu da başaracağız" ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor