Trabzonspor'da Emre belirsizliği!

Trabzonspor'da Emre Güral'ın durumu belirsizliğini koruyor.Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da yapılan yurtdışı kampının kadrosuna dahil edilen Emre Güral'ın performansını yeterli bulamyan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic bu futbolcuyu kadroda düşü

Trabzonspor'da Emre belirsizliği!

Trabzonspor'da Emre Güral'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da yapılan yurtdışı kampının kadrosuna dahil edilen Emre Güral'ın performansını yeterli bulamyan Teknik Direktör Vahid Halilhodzic bu futbolcuyu kadroda düşünmediğini yönetime iletmişti.

Bunun üzerine kendisine kulüp aramaya başlayan Emre, dün gece itibari ile sona eren transfer sezonunda hiç bir takımla anlaşamayarak takımda kaldı. Durum böyle olunca Vahid Halilhodzic'in Emre'yi tekrar takıma alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Ancak Trabzonspor'un yaptığı transferlerin ardından yerli oyuncu alternatifi bulunmayan forvet mevkii için Emre'nin tekrar takıma alınabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler