Trabzonspor'da Divan Genel Kurulu toplandı!

* Divan toplantısı sona erdi, kokteyle geçildi. Özkan Sümer toplantı bitmeden salondan ayrıldı* Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yazılı gönderdiği mesaj okundu: “Kulübümüzün olağan divan kurulu toplantısının hayırlara vesile olmasını diler

Trabzonspor'da Divan Genel Kurulu toplandı!

* Divan toplantısı sona erdi, kokteyle geçildi. Özkan Sümer toplantı bitmeden salondan ayrıldı

* Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yazılı gönderdiği mesaj okundu: “Kulübümüzün olağan divan kurulu toplantısının hayırlara vesile olmasını dilerim. “

* Yönetici Üstünsalih eleştirilere cevap veriyor

ALT YAPIDA OT BİTMİYOR!

Trabzonspor üyelerinden Osman Necip Sevinç, "Son alınanlar hiç olmazsa takımda oyacak çapta insanlar. Trabzonspor'a alınan ilk alınanlar yanlış değerlendirilmiş ve gönderilmiş. Sefa Yılmaz'a, Salih Dursun'a, Serdar Gürler'e kim bu transferler kötü derlerdi. Ben nasıl Fransızca bilmiyorum. Hocamızın değerli fikirleri oluyor. Tercüman açıklamıyor ona ya da kendi kafasına göre gidiyor. Medjani denilen adamdan Salih Dursun 3 gömlek üstün. Hocamıza ve Trabzonspor'umza bir ay daha zaman tanıyoruz.

Cumhurbaşkanımızın ismi stada verilsin. Onun tartışmalarına döndük. Fenerbahçe unutuldu. Yarın G.Antep maçı var. Şimdi gündeme yaşanan olayları medyada taşıyacak. Atkı takarak Trabzonsporlu olunuyor burada.

Bundan önce belediye Trabzonspor'dan kombineler alınmadı. Şimdi neden alınmıyor. Adamına göre mi bilet veriliyor. Bunlar doğal değil. Canını dişine takmış bir başkan var yönetim var. Onları desteklemek lazım.  Altyapıdan ot bitmiyor. Bazı oyuncular çıkıyor ama yeterli değil. Alt yapıya üsttekilerden daha iyi oyuncular getirmemiz lazım. Ben burada biraz hocalarımızı eleştiriyorum. Trabzon’da Trabzonlu çocuk hazır değil. 20 yıldır ot bitmiyor. Lütfen altyapıya en iyi hocayı getirin. Ona destek verin. Göreceksiniz bir süre sonra çok iyi oyuncular çıkacak. Sayın Ali Osman Ulusoy’un adının yaşatılması adına iyi bir tesis yapılmasını ve ya adının Trabzonspor’da bir yere verilmesini istiyorum. Bu insanlar çok büyük değerler. Trabzonspor’un büyükleri bu işe el atsın. Şike anıtı ilk çıktığında çok istendi herkes ayağa kalktı ancak şimdi ses kesildi. Sümen altı edildi.

* Özkan Sümer, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu salonda olması gerektiğini olsaydı sözlerinin başka olacağını söyledi. Üye tartışmalarına, "Bu bir operasyon" dedi. Konuşmasına devam ediyor

* İlk kürsüye çıkan Serdar Bali oldu

* Özkan Sümer, Serdar Bali, Sabit Sabır, Nizamettin Algan, Mehmet Cevahir, Aslan Yeşilyurt

Osman Necip Sevinç, Ali Sait Yılmaz, Hayrettin Hacısalihoğlu, Suat Bayraktar konuşma yapmak için divana öneri sundular.

Genel Kurul konuşmak isteyenler fazla olunca 10 dakika ile sınırlandırma kararını aldı.

* Trabzonspor tesislerinden ise 250 personel çalıştığı bu rakama teknik ekip ve oyuncuların dahil olmadığı ifade  edildi.

* Trabzonspor'un borcu toplam 273 milyon olarak açıklandı

ÜSTÜNSALİH'TEN BORÇLAR ÜRKÜTÜYOR AÇIKLAMASINA YANIT HABERİ İÇİN TIKLAYIN!

* Konuşma sonrası Trabzonspor eski başkanı eski bakan ve milletvekili Faruk Özak'ın mesajı okundu. Trabzonspor yönetiminden hiç kimse alkışlamazken salonda alkış sesi duyuldu

* Köksal Güney'in konuşmasının ardından yönetici Abdil Üstünsalih, borçlarla ilgili açıklama yapıyor

* Ali Özbak'tan sonra kürsüye Trabzonspor yöneticisi Köksal Güney çıktı konuşmasını yapıyor

SALONDA ÜYE TARTIŞMASI HABERİ İÇİN TIKLAYIN!

ALİ ÖZBAK'IN AÇIKLAMASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

* Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak konuşmasını yapıyor

* Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamanoğlu, salona gelmedi

* Trabzonspor kurucularından Ali Osman Ulusoy, Refik Karaağaçlı için saygı duruşu yapıldı

* Genel Kurula Şike tapelerinde adı geçen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a bordo mavi atkı takması sonucu bordo mavililerin tepkisini çeken ve istifası istenen Trabzonspor yöneticilerinden Abdi Üstünsalih de katıldı. En önde yönetici arkadaşlarıyla genel kurulu izliyor.

* Divan Başkanlığına Osman Çavuşoğlu seçildi. Divanı Çavuşoğlu yönetecek

* Divana bir dilekçe sunul.

* 33. Olağan Genel Kurulu başlatmak için divan başkan vekili Hazaroğlu kürsüye çıktı.

* Toplantıya katılamayacağı öğrenilen Trabzonspor Başkan adaylarından Metin Atasoy, divana çiçek gönderdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

TRABZONSPOR YÖNETİCİLERİ SALONDA

Trabzonspor yöneticilerinden toplantı salonuna ilk gelenler Engin Hacısalihoğlu ve Ali Uzunay oldu. Diğer yöneticiler Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Amhet Turan, Mehmet Terzi ve Erol İbrahimağaoğlu'da salona geldi.

İLK ONLAR GELDİ!

Toplantı salonuna ilk gelenler arasında Divan Başkanı Ali Özbak, Divan Baskan vekili Cafer Hazaroğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve Trabzonspor Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Dinç salona geldi.

Saat 11'de başlayacak toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor. Toplantı öncesinde verilecek kokteyl için hazırlanan salon bordo mavi bayraklarla donatıldı.

Trabzonspor Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı bugün Zorlu Grand Otelde yapılıyor.

Divan Kurulu gündemi şu şekilde;
 
1. Yoklama – Açılış,

 

2. Genel Kurul Divan Başkanlığının oluşturulması,

 

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

 

4. Gündemin üyelere takdimi,

 

5. Divan Başkanlık Kurulu’nun bilgi sunması,

 

6. Yönetim Kurulu’nun kulüp hakkında bilgi sunması,

 

7. Denetleme Kurulu raporunun sunulması,

 

8. Üyelerinin görüş, düşünce ve önerilerini sunması,

 

9. Yönetim Kurulu, üye önerilerini yanıtlaması,

 

10. Kapanış.

 

10728887_827835263977622_717942374_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor