Trabzonspor'da defansa yeni model

Hami Mandıralı’nın Trabzonspor kariyeri sancılı başladı öyle de devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı sebebiyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Mandıralı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde de aynı sıkıntıyı

Trabzonspor'da defansa yeni model
Hami Mandıralı’nın Trabzonspor kariyeri sancılı başladı öyle de devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı sebebiyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Mandıralı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde de aynı sıkıntıyı yaşıyor.
 
Kadro dışı bırakılan Erkan, Özer, Cavanda, Sefa, Marin ve Fatih’ten yararlanamayacak genç çalıştırıcının başı özellikle savunma kurgusuyla dertte. Mustafa ve Akakpo’nun sakat, Aykut’un ise kart cezalısı olması sebebiyle Hami hocanın Bosingwa ve Douglas ikilisine savunmanın ortasında görev vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor