Trabzonspor'da bir yabancı daha gitti!

Trabzonspor Adrian ve Henrique'nin ardından Jebrin'le de yollarını ayırdı. Kadrosundaki yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan bordo mavili ekip Jebrin'i Bucaspor'a gönderdi.Trabzonspor'un İki sezon önce Bucaspor'dan aldığı Jebrin'i İzmir ekibi peşinat ö

Trabzonspor'da bir yabancı daha gitti!

Trabzonspor Adrian ve Henrique'nin ardından Jebrin'le de yollarını ayırdı. Kadrosundaki yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan bordo mavili ekip Jebrin'i Bucaspor'a gönderdi.

Trabzonspor'un İki sezon önce Bucaspor'dan aldığı Jebrin'i İzmir ekibi peşinat ödemeden transfer ederek kadrosunu güçlendirirken Ganalı oyuncuya geçmişten sarkan 100 bin dolar borçta da indirim yaptırdı. Bucaspor'la maç başına anlaştan 23 yaşındaki futbolcunun, 100 bin dolar alacağının yarısını hibe ettiği açıklandı.

Jebrin transferini oldukça karlı kapattıklarını söyleyen Asbaşkan Adil Demir, "Oyuncunun İzmir'de oynamak istemesi elimizi güçlendirdi. Jebrin'i renklerimize bağlayarak hem kaliteli bir ismi kadromuza kattık hem de önemli bir borç yükünden kurtularak, gelmesi muhtemel transfer yasağını engelledik. Üstelik Jebrin'le maç başı ücret karşılığında anlaşarak transferi ucuza bitirdik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler