Trabzonspor'da başkanlık için çatı aday

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kötü yönetildiği düşünen bir grup kulüp üyesi takımı sırtlanacak yeni bir başkan ismi çatısı altında birleştikleri öğrenildi. Bir süre önce Yargıtay, 2013’de Trabzonspor’un İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin görev sü

Trabzonspor'da başkanlık için çatı aday

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kötü yönetildiği düşünen bir grup kulüp üyesi takımı sırtlanacak yeni bir başkan ismi çatısı altında birleştikleri öğrenildi. Bir süre önce Yargıtay, 2013’de Trabzonspor’un İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin görev süresini uzatan tüzük değişikliğini reddeden yerel mahkeme kararını onadı. Hacıosmanoğlu ise ilk yorumunda kararı hukuki bulmadığını belirterek Yargıtay’a başvurdu.

Yargıtay yerel mahkemenin vermiş olduğu kararı onaması üzerinde Trabzonspor 45 gün içerisinde kongre kararı alması gerekli. Bu duruma Trabzonspor’un mevcut yönetiminin itiraz etme hakkı bulunurken itiraz etmemesi durumunda baskın bir seçim kararı ala bilmesi ihtimaline karşın muhalefet Otel zincirleri olan Murat Bozoğlu, ismi altında birleştiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; Eski başkanlarında Bozoğlu ismi altında hem fikir oldukları ifade edildi.

Öte yandan Bozoğlu’nun Sadri Şener başkanlığı döneminde yöneticilik teklifi aldığı fakat kendisi başkan olmak istediği gerekçesi ile yönetime girmediği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor