Trabzonspor’da Başkan yalnız kaldı

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi yaşanan istifalar sonrası kritik bir konuma geldi.26 Mayıs 2013 yılında seçilen Hacıosmanoğlu yönetiminde ilk istifalar seçimin ertesi günü gerçekleşmiş İrfan Coşkun ve Osman İlyas istifa etmişlerdi. Ardından

Trabzonspor’da Başkan yalnız kaldı

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi yaşanan istifalar sonrası kritik bir konuma geldi.26 Mayıs 2013 yılında seçilen Hacıosmanoğlu yönetiminde ilk istifalar seçimin ertesi günü gerçekleşmiş İrfan Coşkun ve Osman İlyas istifa etmişlerdi. Ardından gelinen süreçte Yaşar Aşçıoğlu işlerinin yoğunluğunu mazeret göstererek Bordo-mavili kulübün yöneticiliğinden istifa ettiğini açıklayan diğer bir yönetici oldu.

Trabzonspor’da Aşçıoğlu’nun istifası yaşanan son istifa olmadı. Yönetici Çetin kansız da istifa eden bir diğer yönetici oldu. Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan süreçte Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en güvendiğim isim olarak basına açıkladığı ikinci Başkan Sebahattin Çakıroğlu şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı ve bu istifanın yankıları Bordo-Mavili camiada uzun süre konuşuldu. Fenerbahçe maçı öncesi taraftar gurup başkanları ile yemekte bir araya gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu hareketine çok sinirlenen taraftardan sorumlu yönetici Engin Kara istifa kararı almış ve ardından Bordo-mavili kulüp başkanına çok sert eleştiriler getirmişti. Trabzonspor’da istifaların sonu gelmedi Yatırım Proje ve Tesislerden sorumlu yönetici Mehmet Uğur Bozoğlu da istifa ettiğini açıklayan diğer bir yönetici oldu.

Trabzonspor’da tüm bu gelişmeler yaşanırken son olarak  Mali İşlerden Sorumlu Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih Bordo-Mavili takımda menejerlik görevine getirilmek istenen Fatih Şahinoğlu ismi yüzünden istifa etti.

Trabzonspor’da son olarak istifa eden Abdi Serdar Üstünsalih ile birlikte yönetim 14 kişiye düşerken Bordo-Mavili yönetimde yedek yöneticinin bulunmaması da dikkatlerden kaçmazken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yalnız kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler