Trabzonspor'a yabancı hoca

Trabzonspor'a yabancı hoca.Trabzonspor'da bugün istifa eden Mustafa AKçay'ın ardından yönetm hoca arayışlarına başladı. Bordo-mavili yönetim yabancı hoca konusunda yetkiyi başkana verdi. Kısa süre içerisinde görüşmeler başlarken bu hafta sonuna kadar Trab

Trabzonspor'a yabancı hoca

Trabzonspor'a yabancı hoca.

Trabzonspor'da bugün istifa eden Mustafa AKçay'ın ardından yönetm hoca arayışlarına başladı. Bordo-mavili yönetim yabancı hoca konusunda yetkiyi başkana verdi. Kısa süre içerisinde görüşmeler başlarken bu hafta sonuna kadar Trabzonspor'un yeni hocasının belli olacağı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'da hoca arayışları devam ederken ve gündeme çok sayıda isim gelirken yönetim adeta herkesi ters köşe yaptı ve yabancıda karar kıldı. AKçay'ın istifasının ardından toplanan yönetim yabancı hocayla anlaşma konusundaki yetkiyi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdi. Hacıosmanoğlu'da yurt dışında temaslara başlarken ismi geçen yabancı teknik direktör Halilodzic ile kesinlikle ilgilenilmediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler