Trabzonspor’a sürpriz destek!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile avukatlar Atilla Dilaver ve Hakan Orhan’ın , Gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamalar ülke gündemine oturdu.Şike yaptığı aşikar olan Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım’ın

Trabzonspor’a sürpriz destek!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile avukatlar Atilla Dilaver ve Hakan Orhan’ın , Gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında yaptığı açıklamalar ülke gündemine oturdu.

Şike yaptığı aşikar olan Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım’ın pisliği örtme çabalarını tek tek çürüten Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve avukatların açıklamaları beklenmedik bir isimden de destek gördü.

Fenerbahçeli oluşuyla bilinen BDP 23. Dönem Milletvekili Ufuk Uras sosyal paylaşım sitesindeki hesabından “Bir Fenerbahçeli olarak Trabzonsporluların gerekçelerini ikna edici buldum” şeklinde paylaşımda bulundu.

Paylaşım bir anda sosyal medyada patlarken Fenerbahçeli taraftarların Uras’a büyük bir tepki gösterdiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor