Trabzonspor'a Marin uyarısı!

Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiraladığı ve olaylı Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan Marko Marin'in menajeri dikakt çeken açıklamalarda bulundu.   Arnavut asıllı menajer Fali Ramadani yaptığı açıklamada, kul

Trabzonspor'a Marin uyarısı!
Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiraladığı ve olaylı Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan Marko Marin'in menajeri dikakt çeken açıklamalarda bulundu.
 
Arnavut asıllı menajer Fali Ramadani yaptığı açıklamada, kulüpteki gelişmeleri ve Marin'in kadro dışı kalmasını yorumladı.
 
Yıldız futbolcunun kendisini kanıtlayacak bir şeyi olmadığını ve performansının ortada olduğunu belirten Ramadani, "Marko Marin kulübün takımın küme düşmekten kurtulmasında önemli bir rol oynadı ve taraftarın sevgilisiydi. Ancak maaş ve bonus ödemelerinde gecikmelere rağmen burada Trabzonspor gerekli saygıyı göstermedi. Kulübe karşı hukuki girişimde bulunma hakkımızı saklı tutuyoruz" dedi.
 
'Galatasaray istedi, vermediler'
Ramadani, "Kadro dışı bırakma kararı benim için anlaşılmaz bir şey çünkü Marko başka Türk takımlarının da ilgisini çeken bir oyuncu. Galatasaray ocak ayında onun için bir teklif yapmıştı. Ancak başkan bunu reddetti, çünkü kendisi Marin'i en önemli oyuncularından bir tanesi olarak görüyordu" diye konuştu.
 
Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler