Trabzonspor'a iyi haber! Transfer...

Trabzonspor'da günlerdir beklenen transfer gerçekleşmek üzere. Bordo mavili takım Antalyaspor'dan Emrah Başsan ve Musa Nizam ile anlaşmaya vardı. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. Antalyaspor'un Bolu'da sabahki antrenmanına çıkan Emrah

Trabzonspor'a iyi haber! Transfer...
Trabzonspor'da günlerdir beklenen transfer gerçekleşmek üzere. Bordo mavili takım Antalyaspor'dan Emrah Başsan ve Musa Nizam ile anlaşmaya vardı. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.
 
Antalyaspor'un Bolu'da sabahki antrenmanına çıkan Emrah Başsan ile Musa Nizam, öğleden sonra eşyalarını toplayıp teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kamptan ayrıldı. Bolu'dan ayrılan Musa ve Emrah, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki odalarını da boşaltmak için Antalya'ya gelecek ve daha sonra da Trabzon'un yolunu tutacak. Her iki oyuncu için Antalyaspor'un kasasına 1.5 milyon Euro girecek.

PARA KASAYA GİRMEDİ

Antalyaspor 2'nci Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, her iki oyuncudan gelecek paranın henüz kasaya girmediğini, ancak Antalyaspor'u Süper Lig'e taşıyacak kalitede lider özelliği taşıyan 2 önemli transfer sözünün de arkasında olduklarını tekrarladı. Aygün, "Çok kısa bir süre sonra transferi kapatacağız. Kadro şekilleniyor. Transferini düşündüğümüz söz konusu 2 oyuncuyu da Antalyaspor'a kazandırdıktan sonra önümüze bakacağız. Bu 2 transfer için pazarlık sürüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor