Trabzonspor'a ilaç gibi piyango

Trabzonspor'a 6 Milyon Euro gibi uçuk bir rakama transfer edilen ancak bekleneni verememesi sonrası 4.5 Milyon Euro'ya Lorient'e satılan Waris'ten güzel haber geldi. Waris'e İngiltere'nin Stoke City takımının talip olduğu belirtildi. Bordo mavili kulübün

Trabzonspor'a ilaç gibi piyango

Trabzonspor'a 6 Milyon Euro gibi uçuk bir rakama transfer edilen ancak bekleneni verememesi sonrası 4.5 Milyon Euro'ya Lorient'e satılan Waris'ten güzel haber geldi.

Waris'e İngiltere'nin Stoke City takımının talip olduğu belirtildi. Bordo mavili kulübün satarken bir sonraki satışından da yüzde 20 pay alma hakkını sözleşmesine eklettiği Waris'in transfer olması durumunda Trabzonspor'un kasası da kazanacak. Stoke City'nin Waris için 8 Milyon Euro teklif ettiği öğrenilirken bu transferin gerçekleşmesi halinde bordo mavili kulüp 1.6 Milyon Euro kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler