Trabzonspor'a icra şoku!

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor'un bugünkü idmanı sırasında tesislere icra memurlarının gelmesi herkesi şok etti. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan Okay Yokuşlu transferinde Kayserispor'a verilen 150 bin Euro'luk çekin karşılıksız çıkması sonra

Trabzonspor'a icra şoku!

Haber61 – Spor Servisi –

Trabzonspor'un bugünkü idmanı sırasında tesislere icra memurlarının gelmesi herkesi şok etti. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan Okay Yokuşlu transferinde Kayserispor'a verilen 150 bin Euro'luk çekin karşılıksız çıkması sonrası haciz memurlarının tesislere geldiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre; Sezon başında Okay transferinde Kayserispor'a 150 Bin Euro'luk çk verildi. Sarı kırmızılı kulüpte bu çeki futbolcusu Cem Can'a verdi. Futbolcu bankada çekin karşılıksız olduğunu öğrenmesi üzerine Trabzonspor'dan parasını istedi ancak  ödeme gecikince oyuncunun avukatı Trabzon 1. İcra dairesinde başvurarak parayı tahsil etmek istedi. Bu nedenle bugün icra memurları Trabzonspor tesislerine geldi.

Trabzonspor kulübünün bu konuyla ilgili olarak karşı tarafın avukatıyla yaptığı görüşmede tahsil edilecek parayı eşit taksitlerde ödemek için teklif sunsa da avukatın bu teklife sıcak bakmadığı ve parayı tahsil etmek için ısrar ettiği belirtildi. Kayserispor maçı öncesinde böyle bir hamlenin gerçekleşmesi ise bordo mavili kulüp tarafından etik karşılanmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor