Trabzonspor'a Dev Forvet

Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek finalinde Darüşşafaka'yı eleyerek büyük sürpriz yapan Trabzonspor Medical Park, kadrosunu yıldız bir oyuncuyla güçlendiriyor.Bordo mavili takım, bu sezon Polonya'da 'En Değerli Oyuncu' seçilen 28 yaşında ve 2.06 metr

Trabzonspor'a Dev  Forvet

Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek finalinde Darüşşafaka'yı eleyerek büyük sürpriz yapan Trabzonspor Medical Park, kadrosunu yıldız bir oyuncuyla güçlendiriyor.

Bordo mavili takım, bu sezon Polonya'da 'En Değerli Oyuncu' seçilen 28 yaşında ve 2.06 metre boyundaki Damian Kulig'in transferini büyük oranda bitirirken transfer resmi imzaların atılmasına kaldı. Bordo mavililer henüz bu basketbolcuye imza attırmadığı için resmi açıklama yapmaktan kaçınırken resmi açıklama imzalardan sonra yapılacak

1987 doğumlu ve 2.06 m boyundaki Polonyalı power forvet ilk kez Polonya dışına çıkıyor. Kulig Polonya Milli Takımı'nda da yer alıyor. Bu sezon Polonya Ligi'nde En Değerli Oyuncı seçilen Damian Kulig 24.4 dakika, 14.6 sayı, 7.0 ribaund, 1.2 asist, 1.1 top çalma, 1.3 blok ortalamalarıyla oynadı.

Euroleague'de ise 24.8 dakika, 15.2 sayı, 5.5 ribaund, 1.5 asist, 0.6 top çalma, 1.1 blok ortalamaları yakalayan Kulig 10 maçın 8'inde çift haneli skor üreti, Fenerbahçe Ülker'e karşı iki maçta 23 ve 9 sayı attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler