Trabzonspor'a çifte haciz şoku!

Haber61 TV’de yayınlanan ve Kadir Can ile Orhan Çavuşoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Kısa Pas programında yine çok konuşulacak açıklamalar yapıldı. Orhan Çavuşoğlu programda Trabzonspor’un iki menajer tarafından icraya verildiğini iddia etti. Çavuşoğlu “ İki

Trabzonspor'a çifte haciz şoku!

Haber61 TV’de yayınlanan ve Kadir Can ile Orhan Çavuşoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Kısa Pas programında yine çok konuşulacak açıklamalar yapıldı.

Orhan Çavuşoğlu programda Trabzonspor’un iki menajer tarafından icraya verildiğini iddia etti. Çavuşoğlu “ İki futbolcu için haciz işlemi başlatıldı. Bunlardan bir tanesi yabancı bir menajer. Şuan için ismini öğrenemediğimiz bir futbolcu için 208 Bin Euro’luk haciz başlatıldı. Bir diğeri de Sefa Yılmaz’ın menajeri tarafından 800 Bin TL’lik icra işlemi başlatıldığı iddia edildi. Sefa'nınki biraz daha farklı. Onun menajeri Trabzonspor üzerinden davayı başlatmaz. TFF'ye başvurarak yapar. TFF eğer haklı bulursa TFF’deki alacaklar üzerinden haciz kesilecek. “ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor