Trabzonspor'a bir golcü daha yazdılar

Yeni bir kadro yapılanması yapacak olan Trabzonspor için yurtiçinden olduğu kadar yurt dışından da transfer iddiaları gündeme getiriliyor. Bu noktada son olarak TMW, MBaye Diagne iddiasını ortaya attı. Trabzonspor'un Çin'in Tianjin Teda takımında forma gi

Trabzonspor'a bir golcü daha yazdılar

Yeni bir kadro yapılanması yapacak olan Trabzonspor için yurtiçinden olduğu kadar yurt dışından da transfer iddiaları gündeme getiriliyor. Bu noktada son olarak TMW, MBaye Diagne iddiasını ortaya attı.

Trabzonspor'un Çin'in Tianjin Teda takımında forma giyen Senegalli MBaye Diagne için teklif yaptığı iddia edilirken, oyuncunun menajeri Claudio Mossio, Sporting ve Rus ekiplerinden de oyuncusu için teklif geldiğini duyurdu.

24 yaşındaki ve 1.91 boyundaki golcü oyuncu bu sezon 26 maçta 14 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi. Senegalli golcünün takımıyla 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Ajaccio ve Juventus gibi takımlarda da oynayan Diagne, Çin'e Şubat ayında transfer oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor