Yusuf oynayabilecek mi?

Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Yusuf Erdoğan, teknik direktör Ersun Yanal’ın forma şansı vermesi halinde Galatasaray maçında oynayabilecek.Sarı-kırmızılı takım ile oynanan maçlardaki performansıyla dikkat çeken başaralı oyuncu, Galata

Yusuf oynayabilecek mi?

Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Yusuf Erdoğan, teknik direktör Ersun Yanal’ın forma şansı vermesi halinde Galatasaray maçında oynayabilecek.

Sarı-kırmızılı takım ile oynanan maçlardaki performansıyla dikkat çeken başaralı oyuncu, Galatasaray maçlarını ise boş geçmiyor. Yanal’ın görev vermesi halinde sahaya çıkıp elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Yusuf, "Galatarasay’ı iyi futubol oynayarak yeneceğiz. Hafta içinde çok iyi hazırlandık ve bende kendimi çok iyi his ediyorum. Hocam bana şans verdiği taktirde elimden geleni yapacağım. Coşkulu taraftarımız önünde sahadan galibiyetle ayrılan taraf oluruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler