Yusuf maçı tatil ettirmek istedi ama...

Trabzonspor'da oyuncular Galatasaray maçında 7 kişi kalınca mücadeleyi bıraktılar. Bosingwa topu Galatasaraylı oyunculara verirken, sarı kırmızılı oyuncular ise yarı sahalarında pas yaptı, bordo mavililer bu sırada maçı bıraktı.   Hakemi protesto eden Tra

Yusuf maçı tatil ettirmek istedi ama...
Trabzonspor'da oyuncular Galatasaray maçında 7 kişi kalınca mücadeleyi bıraktılar. Bosingwa topu Galatasaraylı oyunculara verirken, sarı kırmızılı oyuncular ise yarı sahalarında pas yaptı, bordo mavililer bu sırada maçı bıraktı.
 
Hakemi protesto eden Trabzonsporlu oyunculardan sadece Yusuf rakiplerine koşarak pres yaptı, bir faul yaparak 5. kırmızı kartı da görüp oyunu tatil ettirmeye çalıştı. Ancak Erkan Zengin arkadaşını tuttu ve bunu yapmamasını sağladı. 
 
Hakem Deniz Ateş Bitnel ise Trabzonsporlu oyuncular maçı bırakınca 1 dakika uzattığı mücadeleyi erkenden bitirmek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler