Yusuf: Herkes gücümüzü görecek!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında perşembe akşamı makedonya temsilcisi Rabotnicki ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gol yollarındaki en etkili silahlardan biri olna Yusuf Erdoğan "gücümüzü herkese göstereceğiz" dedi.İlk maçta sahanın en

Yusuf: Herkes gücümüzü görecek!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında perşembe akşamı makedonya temsilcisi Rabotnicki ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gol yollarındaki en etkili silahlardan biri olna Yusuf Erdoğan "gücümüzü herkese göstereceğiz" dedi.

İlk maçta sahanın en etkili isimlerinden biri olarak göze çarpan başarılı oyuncu, “İstemediğimiz bir sonuçla döndük ama moral bozmuyoruz. Biz hocamızın istediklerini sahaya yansıtabildiğimiz takdirde her takımı yenecek güçte bir ekibiz. Perşembe günü de bunu herkese gösterip sahadan mutlu ayrılmak, taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler