"Yusuf Erdoğan'ın gönlünü alın"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Kayserispor maçında tepkilere maruz kalan Yusuf Erdoğan'a sahip çıktı. Sürmen, "Yusuf Erdoğan'a yapılanlara çok üzüldüm. Trabzonspor taraftarının Kayserispor maçındaki tepkilerini anlamış değilim, hayretle karş

"Yusuf Erdoğan'ın gönlünü alın"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Kayserispor maçında tepkilere maruz kalan Yusuf Erdoğan'a sahip çıktı.

Sürmen, "Yusuf Erdoğan'a yapılanlara çok üzüldüm. Trabzonspor taraftarının Kayserispor maçındaki tepkilerini anlamış değilim, hayretle karşıladım. Ben futbol uleması değilim, hoca da değilim. Meslek icabı insan psikolojisi ile ilgilenen onların dertlerini anlamaya çalışan biriyim. Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, bunlar Trabzonspor'un öz evlatları. Bunlar "param verilmedi" diye maça çıkmamazlık yaptılar mı? Burak Yılmaz'a da aynısını yaptık, ama o Burak bizi şampiyon yaptı. Sabırlı olmalıyız. Hem gençlere yer verelim, kazanalım diyeceğiz hem de Yusuf'a hakaret edeceksin. Avni Aker'deki ilk maçta taraftarların Yusuf'un gönlünü alması gerekiyor" dedi.(Taka)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor