Yusuf Erdoğan özür diledi

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Rabotnicki takımına evinde elenen Trabzonspor'da, genç futbolcu Yusuf Erdoğan, maç öncesinde çekildiği belirtilen bir video ile gündeme geldi. Yusuf, bu videoda elendiklerini rakibini küçümser şekilde 5-0 kazanacaklarını

Yusuf Erdoğan özür diledi

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Rabotnicki takımına evinde elenen Trabzonspor'da, genç futbolcu Yusuf Erdoğan, maç öncesinde çekildiği belirtilen bir video ile gündeme geldi. Yusuf, bu videoda elendiklerini rakibini küçümser şekilde 5-0 kazanacaklarını ve takımın adını unuttuğu ifade etti.

Bordo Mavili futbolcunun bu videosu, Rabotnicki'ye elendikten sonra sosyal medyada büyük yankı buldu. Yusuf'un bu tavrı tepki topladı.

ÖZÜR DİLEDİ

Yusuf Erdoğan, bu konu hakkında resmi twitter hesabından açıklama yaptı. Yusuf, "İnstagram'dan Rabotnicki maçı öncesi samimi bir ortamda çekilen özel bir görüntünün internette paylaşmasından dolayı oldukça üzgünüm. Kullandığım ifadeler ile ne kimseyi hor görmek ne de aşağılamak amacım yoktu sadece o anki ortamda yapılan bir şakaydı. Benim rakibin adını bilmemem söz konusu dahi olamaz çünkü birçok maçını izledik. Skor tahmini kendimize olan güvenimizdi bunu sahaya yansıtmadığımız için üzgünüz ve özür dileriz. Hem alınan sonuç hem de bu video için tekrar özür dilerim. Umarım bundan sonraki süreçte alınacak sonuçlarla kendimizi affettirir ve sizleri mutlu ederiz." dedi.

İşte o açıklama

 

55c5dc914020118544cd7298.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor