Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici'ye karşı

Trabzonspor Osmanlıspor maçı hazırlıkları sonunda teknik direktör Şota Arveladze, Mehmet Ekici ve Yusuf’a özel frikik çalışması yaptırdı. Uğurcan’ın koruduğu kaleye iki oyuncu frikik kullanırken Mehmet Ekici’nin frikiklerde ne kadar usta olduğu bir kez da

Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici'ye karşı

Trabzonspor Osmanlıspor maçı hazırlıkları sonunda teknik direktör Şota Arveladze, Mehmet Ekici ve Yusuf’a özel frikik çalışması yaptırdı.

Uğurcan’ın koruduğu kaleye iki oyuncu frikik kullanırken Mehmet Ekici’nin frikiklerde ne kadar usta olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Frikik atışlarının son bölümünde kaleye Yusuf Erdoğan geçti. Yusuf konuşmasında; "kaleciler Mehmet Ekici’nin frikiklerini nasıl çıkaramıyor görün bakın şimdi nasıl bir kurtarış yapacağım" dedi ve kaleye geçti. Ardından Ekici’nin maket barajın üzerinden yaptığı harika vuruşla topu ağlarla göndermesiyle Yusuf adeta dondu kaldı ve kaleyi Uğurcan’a bırakarak bu kesinlikle benim işim dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor