Yusuf Erdoğan'ın golünün özelliği...

Yusuf Erdoğan'ın kaydettiği gol 365 dakika sonra atılan ilk gol oldu.

Yusuf Erdoğan'ın golünün özelliği...
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Trabzonspor'un Konyaspor'u mağlup etmesini sağlayan Yusuf Erdoğan'ın 90+5. dakikada serbest vuruştan kaydettiği gol 365 dakika sonra gelen ilk gol oldu.

Bordo mavili takım Süper Lig'de oynadığı son üç maçı gol atamadan bitirmişti. Böylece 2006-07 sezonunda 10. hafta ile 14. hafta arasında üst üste 5 maç gol atamadığı dönemden sonra ilk kez üst üste 3 maç rakip fileleri sarsamamıştı. Dün Yusuf Erdoğan attığı golle Trabzonspor'un 365 dakika aradan sonra golünü atmış oldu.

YUSUF ERDOĞAN 6 MAÇ SONRA

Öte yandan Yusuf Erdoğan bu sezon ki ilk golünü kaydederken en son geçtiğimiz sezonun 32. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında gol atmıştı. Yusuf bu karşılaşmanın ardından 6 maç sonra gol sevinci yaşamış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor