Yusuf: "Ben asker çocuğuyum"

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu yusuf Erdoğan Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yusuf, ülke genelinde yaşanan PKK saldırıları ile ilgili olaral "şuanda futboldan hayattan daha önemli şeyler var ülkemizde. Kalbimiz ve gönlümüz askerimizden yana

Yusuf: "Ben asker çocuğuyum"

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu yusuf Erdoğan Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yusuf, ülke genelinde yaşanan PKK saldırıları ile ilgili olaral "şuanda futboldan hayattan daha önemli şeyler var ülkemizde. Kalbimiz ve gönlümüz askerimizden yana. Ben Asker çocuğuyum. Babam evde oturuyor ama her zaman buradayız. Artık bu acı son bulsun. Kardeşi kardeşe kırdıranları Allah kahretsin. Bu olayların son bulmasını istiyoruz" ifadelerini kuallandı.

Beşiktaş maçını değerlendiren Yusuf "Güzel bir maç oldu. Hakettiğimiz bir 3 puandı. Bu bir başlangıç olsun. Beşiktaş'a kaybetmiştik. İnşallah evimizde de yeneceğiz. Farklı bir Trabzonspor ve farklı Yusuf Erdoğan izlettirmek istiyorum. Bu akşam galibiyet sevinci ile uyuyacağız. Yarın Akhisar maçına hazırlnamaya başlayacağız. Trabzonspor'da 3. senem. Kuvvet anlamında alıştığımı düşünüyorum. Daha da kuvvetlenip daha iyi olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor