Yunanistan'dan bir Trabzonspor iddiası daha!

Transfer döneminin bitmesine saatler kala isimler havada uçuşuyor

Yunanistan'dan bir Trabzonspor iddiası daha!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor sağ kanat ve sağ bek transferleri için, transfer döneminin kapanmasına saatler kala büyük bir çaba sarfediyor. 

Özellikle Yunanistan basını Trabzonspor adına bir çok iddia ortaya atmaya devam ediyor. Transfer döneminin bitmesine saatler kala sürpriz bir iddia daha geldi. Newspao.gr'de yayınlanan habere göre bordo mavililer Panathinaikos'un sağ kanat oyuncusu Olivier Boumal için teklif yaptı ve Yunan ekibi bu teklifi kabul etti. Bordo mavililerin önerdiği rakamın ise 1 Milyon Euro olduğu kaydedildi.



Yunanistan basınından gazzetta.gr'nin ortaya attığı bir diğer iddia ise bordo mavililerin Felipe Pardo için ısrarla baskı yaptığı yönünde. Habere göre; dün gece sosyal medyadan Trabzonsporlu Luis İbanez ile Fabian Castillo'yu takip etmeye başlayan Pardo için bordo mavililer tüm imkanları zorluyor. Haberde Trabzonspor'un oyuncunun bonservisi için gerekli parayı karşılayamayacağı yazılırken transferin gece saatlerinde netleşeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor